Verhuisbedrijf

Verhuis & opslag Blog

Verhuisbedrijf inschakelen? Wat kan je precies verwachten

Een verhuisbedrijf inschakelen voor je volgende verhuizing

Je kijkt er al maanden naar uit. Nu de datum voor de deur staat ben je verbaasd over de hoeveelheid spullen die je hebt verzameld. Deze moeten natuurlijk allemaal mee naar je nieuwe woning. Het is lastig om dit allemaal zelf te doen. Met de hulp van een aantal verhuizers gaat het inpakken en verplaatsen van je spullen veel sneller en efficiënter. Hierdoor ben je minder tijd kwijt aan de verhuizing en weet je zeker dat je spullen heelhuids aankomen op je eindbestemming.

Wat doet een verhuisbedrijf allemaal?

Een verhuizing brengt behoorlijk wat werk met zich mee. Natuurlijk kan je alles ook zelf doen, maar dit is een hoop werk. Het grote voordeel is dat je zelf bepaalt waar je hulp bij nodig hebt. Dit kan met het inpakken van je spullen en het vervoeren naar je volgende woning. Maar je bepaalt zelf of je hier allemaal hulp bij nodig hebt. Je kan er ook voor kiezen om je spullen zelf in te pakken en de verhuizers alleen in te huren voor het vervoeren van je spullen.

De verhuizers helpen je om al je spullen veilig en verantwoord over te brengen naar je nieuwe woning. Daarnaast kan je een verhuisbedrijf ook inschakelen voor het uitpakken van je spullen, het plaatsen van je meubels en het ophangen van verlichting. Er zitten dus vele voordelen aan het inschakelen van een verhuisbedrijf.

Waarom hulp inschakelen bij het verhuizen

Het is een grote klus om alles zelf te doen. Het uitzoeken van je spullen, het inpakken van je spullen en deze vervolgens voorzichtig vervoeren. Om jezelf veel stress te besparen is het goed om hier zoveel mogelijk hulp voor in te schakelen. Het grote voordeel van hulp bij je verhuizing is dat de inboedel verzekerd is. Maak je dus geen zorgen over financiële schade tijdens de verhuizing. Een verzekerde verhuizer verzekert de inboedel tijdens de verhuizing tot €100.000. Er zit dus geen enkel risico aan het inschakelen van een verhuisbedrijf

Wat kost het inschakelen van hulp voor je verhuizing?   

Bij het inschakelen van een verhuisbedrijf zijn er natuurlijk een aantal kosten. Hieronder zetten we even op een rijtje waar je precies voor betaalt. Het is mogelijk om geld te besparen op deze kosten door een aantal werkzaamheden zelf uit te voeren. Denk hierbij aan het inpakken van je spullen en het uit elkaar halen van je meubels, zodat je de onderdelen alleen nog maar hoeft te vervoeren.

• De kosten van het aantal verhuizers

• De kosten van de verhuiswagen

• De voorrijkosten

Schakel erkende verhuizers in voor je volgende verhuizing om je inboedel veilig en onbeschadigd over te brengen naar je volgende woning.

Delen  

9 juli 2019

Alles over vastgoed

Welkom op mijn blog over vastgoed, mijn naam is Mustafa en ik ben 47 jaar. Toen ik in de jaren '90 voor makelaar een opleiding volgde, begon ik alsmaar meer interesse te tonen voor het kopen en verkopen en voor het huren en verhuren van huizen, studio's, appartementen en (bouw)gronden. Ik maakte van mijn passie mijn beroep en ben nu dagelijks actief bezig op de vastgoedmarkt. Het is fantastisch mensen bij te staan in hun keuze naar dat stekje waar zij zich goed (gaan) voelen. Op deze blog vind je interessante artikelen, nieuws over recente projecten, eigen ervaringen en tips & tricks met betrekking tot vastgoed. Ik hou het voor iedereen verstaanbaar. Veel leesplezier alvast!