Zaalverhuur: vergaderzaal

Makelaardij Blog

Vergaderen, vergaderen en nog eens vergaderen. Er wordt heel wat af vergaderd in Nederland. Er worden zelfs trainingen georganiseerd om effectief te kunnen vergaderen. Dit is niet voor niets. Vergaderingen horen bij het dagelijkse leven van kantoormedewerkers. Zij brengen heel wat uren per dag door in een vergaderruimte. Daarom is het belangrijk dat zij in een inspirerende en fijne ruimte kunnen vergaderen.


Vergaderzaal op kantoor

Veel medewerkers vergaderen op hun eigen kantoor. Kantoren hebben tegenwoordig vaak een verdieping met allerlei vergaderzalen van groot tot klein. De eigen medewerkers maken dan automatisch gebruik van deze vergaderzalen. Deze kunnen zij kosteloos gebruiken en het scheelt veel reistijd. Toch is dit niet altijd de beste optie.


Extern vergaderen

Een vergaderzaal op kantoor gebruiken is erg verleidelijk omdat het de makkelijkste optie is. Dit is echter niet altijd de beste optie. Voor een kort overleg is zo'n vergaderzaal op kantoor prima, maar als je een langer overleg hebt, is het wellicht een goed idee om eens naar een andere locatie te gaan. In Nederland heb je veel verschillende opties. Er zijn conferentieoorden die veel verschillende vergaderzalen hebben. Maar er zijn ook veel vergaderruimtes op inspirerende locatie te huur. Dit zijn erg goede locaties voor bijvoorbeeld een brainstormsessie. Deze locaties zijn bijvoorbeeld kastelen of een accommodatie in het bos of aan het strand. Jullie kunnen dan overleggen in een vergaderzaal en tussendoor gebruik maken van de omgeving. Als jullie even een wandeling door het bos of langs het strand gaan maken, zal je zien dat iedereen weer nieuwe energie heeft gekregen en weer fris verder kan gaan met de vergadering. Vaak is het ook mogelijk om een activiteit op deze locaties te doen. Dit is goed om jezelf weer even te resetten, maar het is ook goed voor het teamgevoel. Zo heb je dus twee vliegen in een klap. 


Services

Bij externe vergaderlocaties worden vaak ook services aangeboden. Bij het reserveren van deze ruimtes kan je doorgeven van welke services je gebruik wenst te maken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor koffie in de zaal, een flipover, beamer, laptop, pen en papier, etc. Vaak is het ook mogelijk om gebruik te maken van een lunch. Na afloop van de lange, inspirerende vergaderdag is het gezellig om de dag gezamenlijk af te sluiten met een informeel diner. Vergaderen op een externe locatie kost wel wat meer geld, maar medewerkers zijn meer geïnspireerd en je zult merken dat de resultaten van de vergadering hoger zijn. De kosten worden dus gelijk terug verdiend en zijn het zeker waard. Veel succes en plezier met vergaderen!

Neem voor een inspirerende vergaderruimte in een villa in Amersfoort contact op met Villa Amalia

Delen  

13 oktober 2017

Alles over vastgoed

Welkom op mijn blog over vastgoed, mijn naam is Mustafa en ik ben 47 jaar. Toen ik in de jaren '90 voor makelaar een opleiding volgde, begon ik alsmaar meer interesse te tonen voor het kopen en verkopen en voor het huren en verhuren van huizen, studio's, appartementen en (bouw)gronden. Ik maakte van mijn passie mijn beroep en ben nu dagelijks actief bezig op de vastgoedmarkt. Het is fantastisch mensen bij te staan in hun keuze naar dat stekje waar zij zich goed (gaan) voelen. Op deze blog vind je interessante artikelen, nieuws over recente projecten, eigen ervaringen en tips & tricks met betrekking tot vastgoed. Ik hou het voor iedereen verstaanbaar. Veel leesplezier alvast!