Een slotenmaker inhuren: in welke gevallen is dit nodig?

Sloten, sleutels & brandkasten Blog

Er is tegenwoordig geen pand in Nederland, of het nu een rijtjeswoning of een kantoorgebouw betreft, dat zonder goede en veilige sloten kan. Betrouwbare en inbraakbestendige sloten zijn cruciaal om jouw bezit goed te kunnen beschermen. Een slotenmaker inhuren om jouw sloten op orde te maken is dan ook erg belangrijk om voor jezelf en je medebewoners (of personeel) een veilig gevoel te creëren. Maar puur het vervangen of plaatsen van sloten is niet het enige waarvoor je een slotenmakersbedrijf nodig hebt. Er zijn diverse andere situaties waarin het slim is om een slotenreparateur in te schakelen. In dit artikel lees je in welke gevallen het echt noodzakelijk is om een slotenmakersbedrijf te bellen voor hulp!

In noodsituaties kan een slotenmaker je snel helpen

Bijna iedereen heeft het wel een keer meegemaakt en kent de stress die dit soort situaties oplevert: je bent druk, je bent er met je hoofd niet bij en zonder dat je het echt in de gaten hebt trek je de buitendeur achter je dicht, die vervolgens in het slot valt. Geen probleem zou je denken, maar plotseling realiseer je je sleutelbos nog in je woning of bedrijfspand ligt en je geen reservesleutel bij je hebt. De schrik slaat je dan om het hart, want hoe kom je weer naar binnen? Als je dit overkomt, is het beste wat je kunt doen om een 24-uurs slotenmaker te contacteren die je snel kan helpen om de deur weer open te krijgen. Goede en betrouwbare slotenmakersbedrijven bieden regionaal en plaatselijk een 24-uursservice aan om klanten die met een dichtgevallen deur zonder sleutel te maken krijgen, snel van dienst te zijn. Kies je voor een goed en professioneel bedrijf, dan staat er vaak binnen een half uur tot een uur een specialist bij je op de stoep om de deur van je woning of het bedrijfsgebouw voor je open te maken, uiteraard zonder schade aan te richten aan de deur of het deurkozijn.

Vervanging van oude of defecte sloten & advies op maat

Slotenmakersbedrijven zijn ook gespecialiseerd in het vervangen van oude, verroest sloten voor sterke, rvs deursloten waarop je kunt vertrouwen. Veel Nederlandse woningen zijn voorzien van verouderde sloten, die - zonder dat je het verwacht - plotseling kapot kunnen gaan. Ook als je slot kraakt en piept of de deur alleen maar met vee moeite opengedaan kan worden, kun je het beste een specialist bellen om de verouderde sloten te vervangen door moderne exemplaren. Het fijne is dat de slotenexpert je meteen advies op maat kan geven en je de beste sloten kan aanbevelen voor jouw situatie.

Wil je graag meer informatie? Bezoek dan de website van KBS Slotenmaker - Inbraakpreventie.

Delen  

23 juni 2021

Alles over vastgoed

Welkom op mijn blog over vastgoed, mijn naam is Mustafa en ik ben 47 jaar. Toen ik in de jaren '90 voor makelaar een opleiding volgde, begon ik alsmaar meer interesse te tonen voor het kopen en verkopen en voor het huren en verhuren van huizen, studio's, appartementen en (bouw)gronden. Ik maakte van mijn passie mijn beroep en ben nu dagelijks actief bezig op de vastgoedmarkt. Het is fantastisch mensen bij te staan in hun keuze naar dat stekje waar zij zich goed (gaan) voelen. Op deze blog vind je interessante artikelen, nieuws over recente projecten, eigen ervaringen en tips & tricks met betrekking tot vastgoed. Ik hou het voor iedereen verstaanbaar. Veel leesplezier alvast!