Een slotenmaker: een probleemoplossende adviseur

Sloten, sleutels & brandkasten Blog

Of het nu om je auto gaat, je fiets, om je woning of om je vakantiehuis: met de sloten van je bezittingen kan veel aan de hand zijn. Natuurlijk kun je bij een defect slot of bij sloten die niet meer goed werken zelf aan de slag gaan en proberen het probleem op te lossen. Maar in veel gevallen is het slimmer om ervoor te kiezen een slotenmaker, bijvoorbeeld Van Es Sloten en Montage, te bellen voor reparatie of vervanging.

Maar waarom eigenlijk? Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een slotenmakersbedrijf als er iets aan de hand is met een of meer sloten? Lees snel verder voor het antwoord op deze vraag!

Hulp bij problemen
De bereikbaarheid van de meeste slotenspecialisten is met 24 uur per dag en 7 dagen per week uitstekend te noemen. Veel slotreparateurs hebben een hulpdienst die telefonisch altijd bereikbaar is. Gemiddeld genomen staat er na een spoedmelding binnen een uur een medewerker van het bedrijf bij je op de stoep. Dit is natuurlijk erg aangenaam, bijvoorbeeld wanneer iemand zichzelf buitengesloten heeft of als een sleutel in het slot afgebroken is. In dit soort situaties heb je natuurlijk behoefte aan snelle hulp. Een slotenmaker biedt dit en zorgt ervoor dat je, als je een goede aanbieder kiest, voor een aantrekkelijk tarief je slot(en) kunt laten openmaken, repareren en/of vervangen.

Advies op maat
Het mooie van een specialist inschakelen is niet alleen dat je voor praktische hulp en reparaties bij deze specialisten terecht kunt. Bij deze bedrijven kan je ook terecht voor advies op maat van een professional. Zo is het voornamelijk bij oudere woningen en bedrijven, bijvoorbeeld als je in een historisch grachtenpand woont of een verouderd bedrijfsgebouw bezit, verstandig om een slotencheck te doen.

Veel sloten zijn namelijk 'over de datum', verouderd, en daardoor niet meer veilig genoeg. Inbrekers en criminelen blijven namelijk in beweging. Voor hen is het een fluitje van een cent om sloten die niet up-to-date zijn open te breken en zo je woning of bedrijf binnen te komen.

Laat je daarom adviseren door een slotenreparateur. Als specialist weet deze expert precies welke sloten in jouw woning door veiligheidssloten vervangen moeten worden om jouw pand weer volledig veilig te maken. Veiligheidssloten zijn speciale sloten met meerdere pennen, meestal vijf, die ervoor zorgen dat de betreffende deur of toegangspoort niet door inbrekers open te breken valt.

Erg belangrijk dus om een specialist een check te laten doen, zodat je zeker weet dat je bedrijfsgebouw, kantoorpand of je woning veilig genoeg is!

Delen  

7 februari 2022

Alles over vastgoed

Welkom op mijn blog over vastgoed, mijn naam is Mustafa en ik ben 47 jaar. Toen ik in de jaren '90 voor makelaar een opleiding volgde, begon ik alsmaar meer interesse te tonen voor het kopen en verkopen en voor het huren en verhuren van huizen, studio's, appartementen en (bouw)gronden. Ik maakte van mijn passie mijn beroep en ben nu dagelijks actief bezig op de vastgoedmarkt. Het is fantastisch mensen bij te staan in hun keuze naar dat stekje waar zij zich goed (gaan) voelen. Op deze blog vind je interessante artikelen, nieuws over recente projecten, eigen ervaringen en tips & tricks met betrekking tot vastgoed. Ik hou het voor iedereen verstaanbaar. Veel leesplezier alvast!